Jelenjski vatrogasci spasili izgubljenog psića

Jelenjski vatrogasci spasili izgubljenog psića


U ponedjeljak, 6. studenog 2017., u kasnim poslijepodnevnim satima, jelenjski su vatrogasci zaprimili poziv za pomoć u spašavanju ženkice engleskog buldoga, spletom okolnosti zatočenoj u industrijskoj zoni "Astra" u Dražicama. Cjelodnevna kiša i jako nevrjeme nimalo nije išlo u prilog promrzlom psiću. Svega desetak minuta po dojavi vatrogasci su započeli akciju spašavanja psića. Promrzlu i uplašenu zatekli su je kako leži zamotana u vlasničinu jaknu. Vlasnica je sjedila uz ogradu i bodrila svoju mezimicu koja je njuškicu provukla kroz rešetke visoke metalne ograde.
 
"Kad sam ugledao tu scenu, nisam čekao ni trenutka; skinuli smo ljestve s vozila i prislonili ih uz visoku ogradu. Vrlo brzo Maggie je bila u rukama vlasnice" - rekao je Kristijan Semion, dobrovoljni vatrogasac u DVD-u Ivan Zoretić - Španac, Jelenje.
 

 

 

 

Kratka poslijepodnevna šetnja industrijskom zonom Astra, za Maggie i njenu vlasnicu pretvorila se u avanturu. Maggie je u jednom trenutku odlutala, a budući da ne vidi, izgubila se. Neprimijećena je ušla u ograđeni prostor u poslovnoj zoni, kojeg su radnici na kraju radnog dana zaključali.

 

 

   
 
Objavljeno, 9. studeni 2017.
 

Fotografije: facebook.com

Indeks opasnosti od požara raslinja za 15. listopad 2018.

Indeks opasnosti od požara raslinja za 15. listopad 2018.
Razred opasnosti od požara raslinja za ponedjeljak 15. listopada 2018. ...

Požari na jugu

Požari na jugu
Devetnaestorica vatrogasaca iz Primorsko-goranske županije u akciji gašenja požara u Kuli norinskoj ...

Vatrogasna zajednica PGŽ na Twitteru

Vatrogasna zajednica PGŽ na Twitteru
Potražite nas na Twitteru Nazovi 193 @nazovi193
Brzi efikasni! Obratite se s povjerenjem ...

Glasilo

Glasilo
“Nazovi 193” strukovni list primorsko-goranskih vatrogasaca. ...

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se