Održano županijsko vatrogasno natjecanje članica i članova

Održano županijsko vatrogasno natjecanje članica i članova


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
U nedjelju, 7. listopada 2018. godine, u organizaciji Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije, Dobrovoljnog vatrogasnog društva Škrljevo i Vatrogasne zajednice Grada Bakra, održano je godišnje natjecanje članica i članova dobrovoljnih vatrogasnih postrojbi Primorsko-goranske županije. Nastupilo je 24 natjecateljskih ekipa u četiri kategorije: 
 
Žene "B" (starije od 30 godina), Muški "B" (stariji od 30 godina), Žene "A" (mlađe od 30 godina), Muški "A" (mlađi od 30 godina).  
Natjecateljsko odjeljenje čini devet članica ili članova koji se natječu u dvije discipline:
 
U kategoriji Žene "B" nastupile su vatrogaskinje DVD-a Bribir, DVD-a Škrljevo i DVD-a Skrad. Pobijedila je natjecateljska ekipa vatrogaskinja DVD-a Bribir s osvojenih 367,3 boda.
 
U kategoriji Muški "B" nastupilo je sedam natjecateljskih ekipa iz  Brod Moravica, Delnica, Klane, Kupjaka, Lokava, Skrada i Škrljeva.  Najbolje vrijeme i pobjedu u svojoj kategoriji ostvarilo je natjecateljsko odjeljenje DVD-a Lokve s osvojenih 395,2 boda, bez  grešaka. DVD-Delnice je osvojilo 391,5 bodova i drugo mjesto. Treće mjesto osvojilo je DVD Škrljevo s osvojenih 382,1 boda.  

 
 
U kategoriji Žene "A" nastupilo je pet natjecateljskih ekipa iz Klane, Škrljeva, Novog Vinodolskog, Stare Sušice i Rijeke. Najbolje vrijeme i pobjedu u svojoj kategoriji osvojile su natjecateljice DVD-aSušak s osvojenih 381,2 boda. Drugo mjesto osvojile su natjecateljice DVD-aSan Marino Novi Vinodolski s osvojena 363,2 boda, a treće mjesto pripalo je natjecateljicama DVD-a Klana, koje su osvojile 354,8 bodova. 
 
U kategoriji Muški "A" nastupilo je sedam natjecateljskih ekipa iz Crikvenice, Klane, Novog Vinodolskog, Stare Sušice, Rijeke, Škrljeva, i Zlobina. Pobjedila je natjecateljska ekipa DVD-a San Marino Novi Vinodolski s osvojenih 393,6 boda. Drugo mjesto osvojilo je natjecateljsko odjeljenje DVD-a Crikvenica s osvojenih 375,2 bodova. Treće mjesto pripalo je natjecateljskom odjeljenju DVD-a Škrljevo s osvojenih 368,0 bodova.
 
U kategoriji profesionalnih vatrogasnih postroji nastupila je samo jedna natjecateljska ekipa - JVP Opatija i u vježbi s jednom greškom osvojila 371,6 bodova.
 
Rezultati
 
 
Objavljeno, 07.10.2018.

Fotografije: Arhiva VZPGŽ

Indeks opasnosti od požara raslinja za 15. listopad 2018.

Indeks opasnosti od požara raslinja za 15. listopad 2018.
Razred opasnosti od požara raslinja za ponedjeljak 15. listopada 2018. ...

Požari na jugu

Požari na jugu
Devetnaestorica vatrogasaca iz Primorsko-goranske županije u akciji gašenja požara u Kuli norinskoj ...

Vatrogasna zajednica PGŽ na Twitteru

Vatrogasna zajednica PGŽ na Twitteru
Potražite nas na Twitteru Nazovi 193 @nazovi193
Brzi efikasni! Obratite se s povjerenjem ...

Glasilo

Glasilo
“Nazovi 193” strukovni list primorsko-goranskih vatrogasaca. ...

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se