Županijsko natjecanje djece i vatrogasne mladeži

Županijsko natjecanje djece i vatrogasne mladeži


 
 
 
 
 

 
U organizaciji Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije i Područne vatrogasne zajednice Liburnija, kao domaćina, ovogodišnje županijsko vatrogasno natjecanje pomlatka i mladeži Primorsko-goranske županije održalo se 08. lipnja 2019. godine na nogometnom stadionu NK „Draga", u Mošćeničkoj Dragi. Nastupilo je 38 natjecateljskih odjeljenja iz čitave županije.
 


U kategoriji pomlatka nastupilo je 28 natjecateljskih odjeljenja; 21 u muškoj konkurenciji i sedam u ženskoj konkurenciji. Jedno natjecateljsko odjeljenje nastupilo je izvan konkurencije. U ovoj kategoriji natječu se djeca od 6 do navršenih 12 godina (rođeni tijekom 2007. godine).
 
Najbolji rezultat u kategoriji muškog pomlatka ostvarilo je natjecateljsko odjeljenje DVD-a Brod Moravice, za kojima je slijedilo odjeljenje DVD-a Delnice 2, a treće mjesto osvojilo je odjeljenje DVD Drenova 2.
 
Najbolji rezultat u kategoriji ženskog pomlatka ostvarilo je odjeljenje DVD-a Gomirje, za kojima slijede natjecateljice DVD-a Vrbovsko te DVD-a Lokve. 
 
 
 
U kategoriji mladeži nastupilo je deset natjecateljskih odjeljenja; sedam u muškoj konkurenciji, a tri u ženskoj konkurenciji. Jedno odjeljenje nastupilo je izvan konkurencije. U kategorji vatrogasne mladeži natječu se mladi od 12 do navršenih 16 godina (rođeni tijekom 2003. godine).
 
Najbolji rezultat u kategoriji muške mladeži ostvarlo je natjecateljsko odjeljenje DVD-a San Marino Novi Vinodolski. Drugo mjesto osvojilo je natjecateljsko odjeljenje DVD-a Sušak, dok je treće mjesto osvojilo natjecateljsko odjeljenje DVD-a Klana.
 
I u kategoriji ženske mladeži najbolji rezultat i prvo mjesto osvojile su članice natjecateljskog odjeljenja DVD-a San Marino Novi Vinodolski, dok su drugo mjesto osvojile natjecateljice DVD-a Klana, a treće mjesto pripalo je natjecateljskom odjeljenju DVD-a Delnice.
 
Rezultati natjecanja po kategorijama:
 
Pomladak
 
Mladež
 
Objavljeno, 10. lipnja 2019. godine
 

Fotografije:
Arhiva VZPGŽ

Dobrovoljnim darivanjem krvi vatrogasci obilježavaju svoj dan

Dobrovoljnim darivanjem krvi vatrogasci obilježavaju svoj dan
Kampus na Trsatu - Akcija sv. Florijan, 04. svibnja 2020. od 08:00 do 15:00 ...

Obilježavanje Dana vatrogastva

Obilježavanje Dana vatrogastva
Obavijest glavnog vatrogasnog zapovjednika ...

Glasilo

Glasilo
“Nazovi 193” strukovni list primorsko-goranskih vatrogasaca. ...

Hrvatski vatrogasac predavač na glavnoj konferenciji INTERSHUTZ USA

Hrvatski vatrogasac predavač na glavnoj konferenciji  INTERSHUTZ USA
Dario Gauš uvršten u predavače na svjetskom sajmu za protupožarne i spasilačke opreme, opreme za civilnu zaštitu, sigurnost i sigurnosne službe. ...

Vatrogasni moto Klub „RED KNIGHTS - CROATIA I“

Vatrogasni  moto Klub „RED  KNIGHTS  - CROATIA  I“
Obilježena 12. godišnjica stradavanja vatrogasaca na Kornatu ...

Heroji u blizini

Heroji u blizini
Heroes Nearby - inovativni sustav za sigurnost i pomoć u zajednici koji vatrogasnu zajednicu vidi kao svoje prirodne partnere ...

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se