Županijsko vatrogasno natjecanje pomlatka i mladeži

Županijsko vatrogasno natjecanje pomlatka i mladeži


 
 
 
 
 
 
 
 
 
U organizaciji Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije i Vatrogasne zajednice Općine Ravna Gora, kao domaćina, ovogodišnje županijsko vatrogasno natjecanje pomlatka i mladeži Primorsko-goranske županije održalo se 02. lipnja 2018. godine na nogometnom stadionu NK „Goranka", u Ravnoj Gori. Nastupilo je 50 natjecateljskih odjeljenja iz čitave županije te njihovi gosti iz Istarske i Ličko-senjske županije.

U kategoriji pomlatka nastupilo je 37 natjecateljskih odjeljenja; 22 u muškoj konkurenciji i osam u ženskoj konkurenciji. Sedam natjecateljskih odjeljenja nastupilo je van konkurencije. U ovoj kategoriji natječu se djeca od 6 do navršenih 12 godina (rođeni tijekom 2006. godine).
 
Najbolji rezultat u kategoriji muškog pomlatka ostvarilo je natjecateljsko odjeljenje DVD-a Brod Moravice, za kojima je slijedilo odjeljenje DVD-a Vrata 1., a treće mjesto osvojilo je prvo odjeljenje ekipe domaćina natjecanja, DVD Ravna Gora 1.
 
Najbolji rezultat u kategoriji ženskog pomlatka ostvarilo je odjeljenje DVD-a Lokve, za kojima slijede djece DVD-a Vrbovsko te DVD-a Skrad. 
 
U kategoriji mladeži nastupilo je 13 natjecateljskih odjeljenja; sedam u muškoj konkurenciji, a četiri u ženskoj konkurenciji. Dva odjeljenja nastupila su van konkurencije. U kategorji vatrogasne mladeži natječu se mladi od 12 do navršenih 16 godina (rođeni tijekom 2002. godine).
 
Najbolji rezultat u kategoriji muške mladeži ostvarlo je natjecateljsko odjeljenje DVD-a San Marino Novi Vinodolski. Drugo mjesto osvojilo je natjecateljsko odjeljenje DVD-a Sušak, dok je treće mjesto osvojilo natjecateljsko odjeljenje DVD-a Klana.
 
I u kategoriji ženske mladeži najbolji rezultat i prvo mjesto osvojile su članice natjecateljskog odjeljenja DVD-a San Marino Novi Vinodolski, dok su drugo mjesto osvojile natjecateljice DVD-a Klana, a treće mjesto pripalo je natjecateljskom odjeljenju DVD-a Škrljevo.
 
Rezultati natjecanja po kategorijama:
 
Pomladak
 
Mladež
 
Objavljeno, 3. lipnja 2018. godine


Foto: Nenad Lučić / HRT - Radio Rijeka - http://radio.hrt.hr/clanak/najmlai-vatrogasci-pgz-u-ravnoj-gori-pokazali-zavidne-vjestine/171773/

15. stručni skup vatrogasaca

15. stručni skup vatrogasaca
Pozivamo zainteresirane osobe da prijave stručni rad iz područja vatrogastva koji žele prezentirati na ovom skupu ...

Važna informacija u vezi loženja vatre na otvorenom prostoru!

Važna informacija u vezi loženja vatre na otvorenom prostoru!
Loženje vatre na otvorenom prostoru regulirano je Odlukom o loženju vatre. Informirajte se o uvjetima ...

Glasilo

Glasilo
“Nazovi 193” strukovni list primorsko-goranskih vatrogasaca. ...

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se