Županijsko vatrogasno natjecanje pomlatka i mladeži

Županijsko vatrogasno natjecanje pomlatka i mladeži


 
 
 
 
 
 
 
 
 
U organizaciji Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije i Vatrogasne zajednice Općine Ravna Gora, kao domaćina, ovogodišnje županijsko vatrogasno natjecanje pomlatka i mladeži Primorsko-goranske županije održalo se 02. lipnja 2018. godine na nogometnom stadionu NK „Goranka", u Ravnoj Gori. Nastupilo je 50 natjecateljskih odjeljenja iz čitave županije te njihovi gosti iz Istarske i Ličko-senjske županije.

U kategoriji pomlatka nastupilo je 37 natjecateljskih odjeljenja; 22 u muškoj konkurenciji i osam u ženskoj konkurenciji. Sedam natjecateljskih odjeljenja nastupilo je van konkurencije. U ovoj kategoriji natječu se djeca od 6 do navršenih 12 godina (rođeni tijekom 2006. godine).
 
Najbolji rezultat u kategoriji muškog pomlatka ostvarilo je natjecateljsko odjeljenje DVD-a Brod Moravice, za kojima je slijedilo odjeljenje DVD-a Vrata 1., a treće mjesto osvojilo je prvo odjeljenje ekipe domaćina natjecanja, DVD Ravna Gora 1.
 
Najbolji rezultat u kategoriji ženskog pomlatka ostvarilo je odjeljenje DVD-a Lokve, za kojima slijede djece DVD-a Vrbovsko te DVD-a Skrad. 
 
U kategoriji mladeži nastupilo je 13 natjecateljskih odjeljenja; sedam u muškoj konkurenciji, a četiri u ženskoj konkurenciji. Dva odjeljenja nastupila su van konkurencije. U kategorji vatrogasne mladeži natječu se mladi od 12 do navršenih 16 godina (rođeni tijekom 2002. godine).
 
Najbolji rezultat u kategoriji muške mladeži ostvarlo je natjecateljsko odjeljenje DVD-a San Marino Novi Vinodolski. Drugo mjesto osvojilo je natjecateljsko odjeljenje DVD-a Sušak, dok je treće mjesto osvojilo natjecateljsko odjeljenje DVD-a Klana.
 
I u kategoriji ženske mladeži najbolji rezultat i prvo mjesto osvojile su članice natjecateljskog odjeljenja DVD-a San Marino Novi Vinodolski, dok su drugo mjesto osvojile natjecateljice DVD-a Klana, a treće mjesto pripalo je natjecateljskom odjeljenju DVD-a Škrljevo.
 
Rezultati natjecanja po kategorijama:
 
Pomladak
 
Mladež
 
Objavljeno, 3. lipnja 2018. godine


Foto: Nenad Lučić / HRT - Radio Rijeka - http://radio.hrt.hr/clanak/najmlai-vatrogasci-pgz-u-ravnoj-gori-pokazali-zavidne-vjestine/171773/

Glasilo

Glasilo
“Nazovi 193” strukovni list primorsko-goranskih vatrogasaca. ...

Heroji u blizini

Heroji u blizini
Heroes Nearby - inovativni sustav za sigurnost i pomoć u zajednici koji vatrogasnu zajednicu vidi kao svoje prirodne partnere ...

Trend puštanja lampiona u zrak nije baš bezazlena aktivnost

Trend puštanja lampiona u zrak nije baš bezazlena aktivnost
Portal Vatrogastvo.hr ukazuje na nedostatak svijesti o požarnim opasnostima u lokalnoj zajednici ...

Javnoj vatrogasnoj postrojbi Opatija Nagrada Grada Opatije

Javnoj vatrogasnoj postrojbi Opatija Nagrada Grada Opatije
Grad Opatija u povodu Dana Grada, odao priznanje svojim vatrogascima ...

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se