Hrvatski vatrogasac predavač na glavnoj konferenciji INTERSHUTZ USA

Hrvatski vatrogasac predavač na glavnoj konferenciji  INTERSHUTZ USA 
 
 
 
 
INTERSHUTZ je etablirano ime u svijetu žurnih službi. Već od prvog sajma 1953. godine u Essenu u Njemačkoj uočeno je izraženo zanimanje za bolju, kvalitetniju i napredniju opremu za žurne službe. Već tada sajam je privukao 75.000 posjetitelja i pružio detaljan uvid u stanje vatrogasne opreme i organiziranost vatrogasne službe, utirući put budućim izložbama. Ime INTERSCHUTZ prvi put je korišteno 1961. godine, a danas je među najjačim svjetskim brandovima u vatrogastvu.
 
Od ove godine uspješna priča INTERSHUTZ biti će predstavljena i u Sjedinjenim Američkim Državama. Philadelphia, grad u kojem je 1736. godine osnovano prvo američko dobrovoljno vatrogasno društvo, će biti domaćin INTERSCHUTZ-u u SAD-u. Izbor Philadelphije za domaćina izložbe svakako ima duboku simboliku; grad u kojem se počela stvarati povijest američkog vatrogastva izložbom će prikazati suvremenu opremu i budućnost razvoja vatrogastva. Uz standardne izložbene prostore, demonstraciju rada i prezentacije opreme održati će se i svjetska konferencija na kojoj će kao predavač nastupiti i naš kolega, zamjenik zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke, Dario Gauš.
 
 
Dario Gauš je najavljen kao predavač u tematskoj cjelini Incident Management (Upravljanje u nesrećama) s temom "Gašenje požara visokih objekata - SOP, improvizacija ili oboje? Najavu i program konferencije možete vidjeti OVDJE.
 
 
Objavljeno, 28. veljače 2020.

Naslovna fotografija:
https://interschutzusa.com/attend/

Glasilo

Glasilo
“Nazovi 193” strukovni list primorsko-goranskih vatrogasaca. ...

Teme 17. Stručnog skupa vatrogasaca

Teme 17. Stručnog skupa vatrogasaca
Pogledajte program ovogodišnjeg stručnog skupa vatrogasaca ...

12. međunarodna utrka vatrogasaca u Malom Lošinju

12. međunarodna utrka vatrogasaca u Malom Lošinju
Mali Lošinj će 8. listopada 2022. biti u znaku vatrogasaca sportaša. Ne propustite ovaj događaj! ...

Godišnjica potresa i Sisačko-moslavačkoj županiji

Godišnjica potresa i Sisačko-moslavačkoj županiji
Zamjenik zapovjednika JVP Grada Rijeke, Dario Gauš na Dnevniku Nova TV ...

Novi provedbeni propisi Zakona o vatrogastvu

Novi provedbeni propisi Zakona o vatrogastvu
Informacijski sustav Hrvatske vatrogasne zajednice; Područje primjene i novi pravilnik NN 80/2021 - ...

Akcija "Za Hrvatsku bez pasa na lancu"

Akcija
Hrvatska vatrogasna zajednica podržava inicijativu za promjenom zakonske regulative koja će omogućiti psima dostojanstveniji život, kakav i zaslužuju ...

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se