Županijsko natjecanje djece i vatrogasne mladeži

Županijsko natjecanje djece i vatrogasne mladeži


 
 
 
 
 

 
U organizaciji Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije i Područne vatrogasne zajednice Liburnija, kao domaćina, ovogodišnje županijsko vatrogasno natjecanje pomlatka i mladeži Primorsko-goranske županije održalo se 08. lipnja 2019. godine na nogometnom stadionu NK „Draga", u Mošćeničkoj Dragi. Nastupilo je 38 natjecateljskih odjeljenja iz čitave županije.
 


U kategoriji pomlatka nastupilo je 28 natjecateljskih odjeljenja; 21 u muškoj konkurenciji i sedam u ženskoj konkurenciji. Jedno natjecateljsko odjeljenje nastupilo je izvan konkurencije. U ovoj kategoriji natječu se djeca od 6 do navršenih 12 godina (rođeni tijekom 2007. godine).
 
Najbolji rezultat u kategoriji muškog pomlatka ostvarilo je natjecateljsko odjeljenje DVD-a Brod Moravice, za kojima je slijedilo odjeljenje DVD-a Delnice 2, a treće mjesto osvojilo je odjeljenje DVD Drenova 2.
 
Najbolji rezultat u kategoriji ženskog pomlatka ostvarilo je odjeljenje DVD-a Gomirje, za kojima slijede natjecateljice DVD-a Vrbovsko te DVD-a Lokve. 
 
 
 
U kategoriji mladeži nastupilo je deset natjecateljskih odjeljenja; sedam u muškoj konkurenciji, a tri u ženskoj konkurenciji. Jedno odjeljenje nastupilo je izvan konkurencije. U kategorji vatrogasne mladeži natječu se mladi od 12 do navršenih 16 godina (rođeni tijekom 2003. godine).
 
Najbolji rezultat u kategoriji muške mladeži ostvarlo je natjecateljsko odjeljenje DVD-a San Marino Novi Vinodolski. Drugo mjesto osvojilo je natjecateljsko odjeljenje DVD-a Sušak, dok je treće mjesto osvojilo natjecateljsko odjeljenje DVD-a Klana.
 
I u kategoriji ženske mladeži najbolji rezultat i prvo mjesto osvojile su članice natjecateljskog odjeljenja DVD-a San Marino Novi Vinodolski, dok su drugo mjesto osvojile natjecateljice DVD-a Klana, a treće mjesto pripalo je natjecateljskom odjeljenju DVD-a Delnice.
 
Rezultati natjecanja po kategorijama:
 
Pomladak
 
Mladež
 
Objavljeno, 10. lipnja 2019. godine
 

Fotografije:
Arhiva VZPGŽ

Glasilo

Glasilo
“Nazovi 193” strukovni list primorsko-goranskih vatrogasaca. ...

Teme 17. Stručnog skupa vatrogasaca

Teme 17. Stručnog skupa vatrogasaca
Pogledajte program ovogodišnjeg stručnog skupa vatrogasaca ...

12. međunarodna utrka vatrogasaca u Malom Lošinju

12. međunarodna utrka vatrogasaca u Malom Lošinju
Mali Lošinj će 8. listopada 2022. biti u znaku vatrogasaca sportaša. Ne propustite ovaj događaj! ...

Godišnjica potresa i Sisačko-moslavačkoj županiji

Godišnjica potresa i Sisačko-moslavačkoj županiji
Zamjenik zapovjednika JVP Grada Rijeke, Dario Gauš na Dnevniku Nova TV ...

Novi provedbeni propisi Zakona o vatrogastvu

Novi provedbeni propisi Zakona o vatrogastvu
Informacijski sustav Hrvatske vatrogasne zajednice; Područje primjene i novi pravilnik NN 80/2021 - ...

Akcija "Za Hrvatsku bez pasa na lancu"

Akcija
Hrvatska vatrogasna zajednica podržava inicijativu za promjenom zakonske regulative koja će omogućiti psima dostojanstveniji život, kakav i zaslužuju ...

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se